Rustig gelegen appartementencomplex in Hongarije, 100 meter van het Balatonmeer, vlakbij Siofok. Ook zeer geschikt voor families met (kleine) kinderen.

Silver Beach Resort bestaat uit 9 volledig ingerichte appartementen en 1 grote caravan met uitbouw.

Bekijk de fotopagina voor meer foto's van de appartementen.

De 9 appartementen zijn elk van verschillende grootte:
Er zijn 2 appartementen, bestaande uit 1 kamer, geschikt voor max. 2 volwassenen, 
4 appartementen, bestaande uit een woonkamer met slaapbank en een slaapkamer met stapelbed of een 2-persoonsbed, geschikt voor max. 4 volwassenen,
2 luxere appartementen met uitzicht op het Balatonmeer, ook met een woonkamer met slaapbank en een slaapkamer met een 2-persoonsbed, geschikt voor max. 4 volwassenen
en 1 appartement bestaande uit 2 verdiepingen, met op de beneden verdieping een woonkamer met slaapbank en boven een slaapkamer met een 2-persoonsbed en een stapelbed, geschikt voor max. 6 volwassenen.

De caravan met uitbouw is geschikt voor max. 5 volwassenen en heeft in de caravan een slaapkamer met een 2-persoonsbed en in de uitbouw een slaapkamer met 1 los bed en een stapelbed.
Elk appartement heeft een eigen kitchenette en badkamer met douche en toilet, de caravan heeft een eigen keuken en toilet en heeft buiten een aparte douchevoorziening.

Op het terrein is parkeergelegenheid.

Nederlands English Hungarian Deutsch